decoupeerzaagjes

Decoupeerzaagjes , ook wel zaagbladen voor een decoupeerzaag genoemd , zijn er in veel verschillende types en uitvoeringen.

Zo dient u bij de aanschaf te letten op het soort materiaal waarin u wilt zagen , maar ook de grofheid speelt een belangrijke rol alsmede de lengte en de dikte van het zaagjes.

Er zijn zaagbladen voor de decoupeerzaag voor metaal , hout , laminaat , kunststof , maar ook universele decoupeerzaagjes zijn leverbaar , voor iedere klus het perfecte zaagblad , dat werkt wel zo makkelijk.

Er is keuze uit verschillende lengtes , diktes , en vertanding. De vertanding wordt uitgedrukt in tpi. Hoe hoger het getal , hoe fijner de vertanding is. Er is zelfs een reverse soort , waarbij de vertanding andersom is , zodat u een mooie schone zaagsnede krijgt aan de bovenkant.

Al onze decoupeerzaagjes hebben een T-aansluiting , let daarop bij de aanschaf. Sommige merken werken met een U-aansluiting.

Alle verschillende zaagbladen staan netjes gerangschikt , en u kunt makkelijk een keuze maken uit de verschillende lengte en diktematen , alsmede de tpi. Bij hout wordt nog het onderscheid gemaakt in zacht en hardhout , voor iedere klus zijn er verschillende zaagjes verkrijgbaar. Alles bij elkaar is er bij ons keuze uit 20 verschillende decoupeerzaagjes.

De verschillende soorten die er zijn:

  • Decoupeerzaagjes voor metaal
  • Decoupeerzaagjes voor hout
  • Decoupeerzaagjes voor hardhout
  • Decoupeerzaagjes voor laminaat
  • Decoupeerzaagjes voor pvc
  • Universele zaagbladen

Al deze soorten zijn uit voorraad leverbaar bij boorkopen.nl , uw specialist in boren en aanverwante producten. Ieder soort in diverse lengtematen , en verschillende soorten vertandingen zodat u altijd het juiste zaagblad heeft voor iedere klus.

Dus , ook alle decoupeerzaagjes koopt u eenvoudig online bij boorkopen.nl