Masturbator

De masturbator is niet meer weg te denken uit het nachtkastje van mannen. Steeds meer mannen ontdekken de kracht van een masturbator en genieten van al de mogelijkheden die er in de wereld van masturbators te vinden zijn. Zeker nu de vele innovaties ervoor zorgen dat masturbators steeds meer spannende functionaliteiten hebben, is de populariteit niet meer te stoppen. Of je nou in een relatie zit of single bent, een masturbator zal een prima toevoeging zijn op je seksleven. Je partner heeft immers niet altijd zin en als single moet je toch aan je trekken komen. Aftrekken is natuurlijk een optie, maar met een masturbator (die soms letterlijk het werk uit handen neemt) kun je heerlijk genieten van intense en krachtige orgasmes. Heb je nog geen masturbator in huis? Dan wordt het toch echt tijd om voor de bijl te gaan en te zoeken naar je nieuwe masturbatie partner!

Masturbator winkels

Elke seksshops heeft een afdeling met masturbators. Tegenwoordig zijn er ook winkels die uitsluitend masturbators aanbieden en zich zo hebben gespecialiseerd in allerlei verschillende soorten masturbators. Het assortiment is logischerwijs in de masturbator winkels groter dan een reguliere seksshop.

Welke masturbator moet ik kiezen?

Een kleine glimp van het assortiment zal al meteen duidelijk maken dat er nogal wat te kiezen valt. Zeker in masturbator winkels vind je al snel honderden verschillende soorten masturbators. Trillende, pulserende, ritmisch bewegende, zuigende, squirtende, vies pratende en zelfs volledige sekspoppen zijn er bijvoorbeeld te vinden. Ook vind je meestal de wereldberoemde Fleshlight masturbators, in de vorm van je raadt het al een zaklamp. Het is dan ook zaak om jezelf af te vragen wat je zoekt in een masturbator en welke functionaliteiten deze moet hebben. Wil je bijvoorbeeld een vagina, mond of kont masturbator? Moet deze trillen of handsfree zijn? Ga je voor een futuristisch design of een klassiek design? Door het assortiment te bekijken en je te laten inspireren vind je altijd wel een goede masturbator die voldoet aan je wensen. Tevens kun je natuurlijk altijd de speeltjes vergelijken op kleur, prijs, design etc.