Workforce Management Symagic

Symagic Workforce Management

Door de jaren heen is er veel veranderd op het gebied van personeelsplanning. Het gebruik van excel voor een vaste weekplanning of dienstrooster is echter niet meer van deze tijd. Symagic's workforce management systeem kan jou hierbij helpen. Dit workforce management systeem is een planningsprogramma speciaal opgezet voor bedrijven. Het systeem is in staat om elk vraagstuk betreft personeelsplanning weg te nemen. Zo zorgt workforce management ervoor dat er op elk moment het juiste aantal medewerkers beschikbaar is. Ook zorgt het ervoor dat het voldoet aan de capaciteitsaanvraag van dat moment.

Workforce Management functies

De workforce management van Symagic beschikt over verschillende functies die je zelf kan samenstellen. Hieronder zie je een aantal van deze functies.

Planbord
Het planbord is een visuele kalenderweergave. Het geeft planners en medewerkers een overzicht op de personeelsplanning. Naast dat een planner een duidelijke en goed afgestemde workforce planning kan maken, zorgt het ook voor dat het meest passende medewerker wordt ingepland.

Social
Dit is een onderscheidend kenmerk van Symagic's planningssoftware. Er is één centrale plak in de software waar er door medewerkers onderling gecommuniceerd kan worden. Dit zorgt ervoor dat medewerkers altijd op de hoogte zijn van belangrijke aspecten over de werkdag.

Zelfroosteren
Bij het geven van vrijheid aan personeel, kan zelfroosteren niet ontbreken. Zelfroosteren geeft medewerkers de mogelijkheid om zelf hun beschikbaarheid op te geven en diensten te ruilen. Deze manier van personeelsplanning is nog vrij nieuw, maar is al een success in veel sectoren.

Koppelingen
Er worden in bedrijven veel verschillende software programma's gebruikt. De workforce management van Symagic kan gekoppeld worden met verschillende bedrijfsapplicaties.

Forecasting
De planningstool van Symagic maakt gebruik vaan data om de perfecte voorspelling te maken van het verwachte werkaanbod. Door deze analyse komt de voorspelling van de verwachte vraag tot stand.

Ga naar workforce management om te kijken wat de planningsprogramma van Symagic voor jou kan betekenen.